Un penal dubtós enfonsa el Vilanova
Un penal en una jugada entre Aleix Camps i el juvenil Guinovart (85'), en què el defensa del Vilanova va treure la pilota, va costar els tres punts al Vilanova contra el Cornellà. El llançament no el va desaprofitar Melo, el central golejador dels verds, que ja ha fet nou dianes aquesta temporada.

Abans, el Vilanova havia estat molt més bé que el Cornellà, però va tornar a ser víctima de la falta de gol. Més d'una desena d'aproximacions amb perill van tenir els d'Àngel Alcolea per avançar-se en el marcador, tres de les quals salvades sota els pals per jugadors del Cornellà. Els cornellencs gairebé no van generar perill, només amb una rematada de Melo a la sortida d'un córner (16') i en un mà a mà entre Manel i Mario (67'), abans del penal.


VILANOVA0
CORNELLÀ1
VILANOVA:Mario León, Aleix Camps, Valldosera, Mañosa, Sergi Díaz, Marcos García (Einard, 16'), Venegas, Pitu, Guzman, Cristian Fernández i Julià (Tanev, 63').
CORNELLÀ:Íñigo, Édgar, Melo, Pol, Jaume, David, Álex (Pep, 33'), Gerard, Manel, Fran i Morón (Guinovart, 66').
GOLS:0-1 (85') Melo, de penal.
ÀRBITRE:Molina Fernández.T.G.:Als locals Mañosa, Cristian Fernández, Julià i Sergi Díaz (2); i als visitants Édgar, Melo, David i Gerard.T.V.:Aleix Camps (85') i Àngel Alcolea (86') per vermella directa; i Sergi Díaz per doble amonestació (86').
Fuente: www.el9.cat
Vilanova - Cornellà 0 - 1

Vilanova: Mario (3), Aleix (2), Valldosera (3), Jaume Mañosa (3), Sergi Díaz (2), Venegas (3), Pitu (3), Marcos (1) (Einard, 2, min. 15), Marc Guzmán (3), Julià (2) (Tanev, 1, min. 62) y Cristian (3).

Cornellà: Íñigo (3), Edgar (2), Melo (3), Pol (2), Jaume (3), David (2), Álex (1) (Pep, 2, min. 33), Gerard (3), Manel (2), Fran (2) y Xavi Morón (2) (Guinovart, 2, min. 66).

Gol: 0-1, Melo, de penalti (min. 84).

Incidencias: Alrededor de 250 personas en el Alumnes Obrers.

Árbitro: Molina Fernández (1). Amonestó a Mañosa, Cristian, Juliày Sergi Díaz (2), expulsado en el 86'; y a Edgar, Melo, David y Gerard. Roja a Aleix en el 83' y Alcolea, en el 86'.

A. Jorquera - Molina Fernández, que suele perjudicar al Vilanova cada vez que le arbitra, no falló a su cita en un partido que rompió al pitar un penalti inexistente de Aleix a Guinovart en el minuto 83. Para redondearlo, luego expulsó a Sergi Díaz y Alcolea. El Vilanova fue mejor en el primer tiempo, pero no encontró el camino del gol ante un rival que no atacó

Fuente: www.elmundodeportivo.com

No hay comentarios: