El Cornellà i el Terrassa no passen de l'empat | UE Cornella 2-2 Terrassa CF

El Cornellà i el Terrassa van empatar ahir un partit que va començar amb clar domini visitant, però que va acabar amb els homes de Pérez Cabedo abocats a l'àrea terrassenca.

Molist va inaugurar el marcador ben aviat després d'una bona rematada que va sorprendre Iñigo (3'). El 0-1 va agafar per sorpresa un Cornellà que lluny de reaccionar va veure com Urbano batia Iñigo per baix i feia el 0-2 d'un partit del qual no s'havien jugat ni vint minuts. Semblava molt complicat que els del Baix Llobregat reaccionessin veient l'allau de joc dels homes de Miquel Olmo, però aquest segon gol va fer créixer els cornellencs, que aviat van escurçar la distància gràcies a un penal sobre Gerard Alonso que Melo no va desaprofitar (24'). Amb l'1-2, la reacció local es va fer evident i Melo va empatar just abans del descans amb una rematada sense oposició al segon pal (44'), que a més de suposar el 2-2, significava el tretzè gol de la temporada del central.

Després de la represa, el Cornellà va aconseguir el domini gràcies, en part, a una davallada física dels terrassencs que van notar en excés l'últim partit ajornat que van disputar dimecres passat. Només el porter Miguel Ángel va acabar evitant una victòria cornellenca.

CORNELLÀ2
TERRASSA 2
CORNELLÀ:Iñigo, Edgar, Melo, Pol, Jaume, David, Fran (Moha, 69'), Pep, Enric, Gerard Alonso i Juli (Dani Delgado, 85')
TERRASSA:Miguel Angel, Siscu, Alfred, Libo, Molist, Urbano, Montero, Aranguren (Joshua, 68'), Pep Arau (Terrón, 84'), Reyes (Carlos, 68') i Ramon Suárez.
GOLS:0-1 (3') Molist. 0-2 (19') Urbano. 1-2 (24') Melo, de penal. 2-2 (44') Melo.
ÀRBITRE:Sauleda Torrent.T.G.:Als locals Pol i Enric, i als visitants Alfred i Torrent.