Se acabó la temporada | UE Cornella 2-2 CF Vilanova

El Vilanova puntua i ara cal esperar

El Vilanova va esgarrapar un punt en la seva visita a la Via Fèrria que li serveix per evitar el descens directe. Amb tot, els d'Àngel Alcolea hauran d'esperar ara els descensos compensats per veure si acaben salvant la pell o no.

El Cornellà, que ja ho tenia tot fet, va avisar en l'inici amb una doble ocasió d'Enric, que va desfer Mario. I al cap de mitja hora de joc els verds es van avançar amb una diana de Melo, que no va desaprofitar el penal que Mario havia comès a Enric i que va suposar l'expulsió del porter del Vilanova i d'Alcolea, per protestar.

Ja en la segona meitat, Melo va fer el segon (69') –amb el doblet d'ahir el central del Cornellà queda pitxitxi de la lliga (20 gols)–. A partir d'aquí, els locals es van relaxar i el Vilanova, que mai va tirar la tovallola, va aconseguir igualar el resultat. El 2-1 va arribar en el minut 75 en el servei d'un córner rematat per Valldosera. I només quatre minuts després, un altre cop Valldosera va fer el seu segon gol del matí després d'aprofitar una pilota morta dins l'àrea del Cornellà, en l'últim partit de Quique Pérez Cabedo com a tècnic del conjunt verd.

CORNELLÀ
2
VILANOVA
2
CORNELLÀ:
Talavera, Edgar, Melo, Jaume, Valentín, Gerard Alonso (Ariza, 85'), Fran (Moha, 80'), Tonet, Enric, Puerto (Pol, 65'), Dani Delgado.
VILANOVA:
Mario, Valldosera, Sergi, Aleix Camps, Sergi Díaz, Jaume (Carrasquilla, 31'), Pitu, Marcos Garcia (Forzinetti, 75'), Cristian, Carlos (Acosta, 82'), Fede.
GOLS:
1-0 (31') Melo, de penal. 2-0 (69') Melo. 2-1 (75') Valldosera. 2-2 (79') Valldosera.
ÀRBITRE:
Barceló Roca.
T.G.:
Als locals Gerard Alonso, Dani Delgado, Enric. Als visitants Jaume, Fede, Pitu, Marcos Garcia, Aleix Camps, Carrasquilla i Forzinetti.
T.V.:
Al local Valentín (81') per doble groga. Al visitants Sergi Díaz (90') per doble groga i Mario (29'). I al tècnic visitant Àngel Alcolea (29').