CE l'Hospitalet campeón grupo 4

CE l'Hospitalet es el último semifinalista de la competición. Tras superar a un Júpiter que llevaba 3 dias de entrenamiento y empatar con el FC Ascó, jugará contra la UE Prat en la segunda semifinal a partir de las 20:00.

A continuación se puede leer la crónica realizada por el comité de prensa del torneo con Victor Mur a la cabeza:

El CE L’Hospitalet és el darrer semifinalista dels Històrics gràcies a la seva victòria sobre el CE Júpiter (2-1) i el seu empat amb l’Ascó (0-0). Els tarragonins, que han ofert una molt bona imatge, s’han quedat fora per haver marcat menys gols que els de Martín Posse, ja que han guanyat 1-0 al Júpiter. Demà, semifinals: CF Badalona-UE Llagostera i AE Prat-CE l’Hospitalet.

1r partit: CE L’Hospitalet 2-1 CE Júpiter: L’Hospi demostra que és el favorit malgrat l’ensurt final del Júpiter

Torneig d'Històrics (Àrtur Tura)
L’Hospitalet de Martín Posse s’ha estrenat en aquesta edició dels ‘Històrics’ amb un triomf sobre el Júpiter, que ha sortit amb massa respecte per el vigent campió del grup 3 de Segona ‘B’.
Els riberencs han marcat ben aviat, al minut 5, quan Iván ha agafat desprevinguda la defensa grisgrana i ha assistit un Bebo que no ha perdonat davant Gabri. L’Hospi ha tornat a colpejar letalment al minut 20. Aquest cop ha estat el davanter Mario qui ha anotat després de la passada de Bebo.

Semblava que el Júpiter estava fora del partit, ja que l’Hospitalet dominava amb comoditat. Tot i això, el partit s’ha animat quan Makay ha retallat distàncies al minut 37 amb un bon gol per banda esquerra (2-1).

Els grisgrana fins i tot han pogut empatat en una acció de Silva, que ha topat amb el pal de la porteria d’Alex a l’últim minut, però l’equip de Martín Posse, amb molt joventut, ha firmat la seva primera victòria als Històrics.

Fitxa tècnica:
CE l’Hospitalet: Álex Sánchez, Peque, Moussa, Alan, Valentín, Pau Senent, Pol, Iván Salvador, Akinsola, Mario Roque i Oriol Codina.
CE Júpiter: Gabri (Dani), Carlos, Javi, Eric, Ruben, Poche, Makay, Geri, Elhadji, Silva i Mechi
Gols: 1-0. Bebo m.5. 2-0. Mario m.20. 2-1. Makay m 37.
Àrbitre: Àrbitre: García Peñacoba. Groga a Pol i Mousa.

2n partit: CE Júpiter – FC Ascó: L’Ascó marca aviat i conserva l’avantatge
L’Ascó de Miguel Rubio ha demostrat que és un equip que tindrà molt a dir aquest any a la Tercera Divisió. En el primer partit contra el Júpiter els tarragonins s’han avançat al minut 5 de partit gràcies al seu golejador Ermengol.

De nou, gerra d’aigua a freda pels grisgrana, que han tornat a començar malament el matx i amb imprecisions en defensa. L’Ascó ha estat netament superior als barcelonins, amb un excel·lent ordre defensiu que no ha permès contracops dels rivals.

En atac, l’Ascó ha buscat un segon gol indispensable per guanyar el goal average respecte a l’Hospitalet, i l’ha aconseguit mitjançant una rematada de cap de Denis Coch que ha estat anul·lada per fora de joc (m.36)

Finalment, els de Juanjo García han posat la por al cos amb alguna falta lateral, tot i que no han gaudit d’ocasions clares per anivellar el matx.

CE Júpiter: Gabri, Taka (Ruben), Cristhian, Serrano, Sergio, Isra, Remo (Elhadji), Eric Ruiz, Carlos Vidal, Alex i Gatell.
FC Ascó: Sergi, Gerard Roca, Denis Coch, Edu Vives, Edgar, Gabernet, Ermengol, Virgili, Sangrà, Giribet i Juanma (Pijuan).
Àrbitre: Pazo Mora. Groga a Carlos Vidal (Júpiter). I groga a Sergi (Ascó).
Gols: 0-1. Ermengol (4')

3r partit: CE L’Hospitalet 0–0 FC Ascó. A l’Hospi en fa prou amb l’empat a 0 davant un bon Ascó
El partit decisiu ha estat un gran matx entre dos equips molt ben plantats sobre el terreny de joc. L’Ascó necessitava la victòria si volia passar a semifinals, i per moments ha estat superior a l’Hospi.

El primer ensurt l’ha donat Pijuan amb un xut a l’escaire que un gran Craviotto ha tret després de volar (m.6). La resposta de l’Hospi ha arribat 10 minuts més tard amb un fort xut desde fora l’àrea de Mousa, que també s’ha trobat amb el porter Sergi.

Les defenses s’imposaven als atacs i la intensitat del duel ha destacat en tot moment. Els de Martín Posse han estat molt seriosos en la part defensiva i finalment han pogut aconseguir la classificació per les semifinals.

Demà tornaran a jugar al Municipal del Guinardó a les ‘semis’: ho faran davant del AE Prat a les 20 hores. Dues hores abans començarà l’altra semifinal entre el CF Badalona i la UE Llagostera.

CE l’Hospitalet: Craviotto, Hammouch, Viale, Moyano, Mousa (Valentín), Fragoso, Pau (Pol), Manel, Canario, Pedro i Carreño.
FC Ascó: Sergi, Gerard Roca (Denis Coch), Edu Vives, José Ramon, Edgar (Marc Alis), Ermengol (Gabernet), Pijuan, Sergi Moreno, Juanma (Ripoll), Pere i Egea.
Àrbitre:Vico Moreno. Sense amonestacions.
Gols: Sense gols.

Crònica: Víctor Mur