El CE L’Hospitalet ja és Històric #2bg3 #Històrics15 #3div5

El CE L’Hospitalet s’ha proclamat campió per primera vegada del Torneig d’Històrics del Futbol Català després de guanyar per 1-2 al’EC Granollers en una final emocionant que ha culminat una gran setmana de futbol català al Municipal del Guinardó.

L’Hospi, que va superar a la fase de grups el Martinenc ila Muntanyesa, i a semifinals el Sants, ha complert amb la seva condició de favorit davant un Granollers que en el seu debut a la competició s’ha quedat a un pas de la glòria, però ha deixat una imatge sensacional durant tot el torneig.

Ha estat un Històrics especial, ja que s’ha celebrat la seva 30a edició reunint a 12 dels millors equips de Catalunya i a moltíssims aficionats amb ganes de viure de primera mà futbol amateur. La final guanyada per l’Hospi ha posat el punt i final a aquesta edició.

Els de Martí Cifuentes han fet un partit pràctic i s’han avançat al minut 20 en una jugada d’estratègia, amb centrada de Ton Alcover que ha rematat Guzmán de cap per anotar el primer gol de la final (0-1).

El Granollers ha estat a prop d’empatar en una rematada del capità Gil de cap, però la pilota ha marxat per sobre del travesser. En els primers 45 minuts no s’han viscut gaires ocasions clares, i els riberencs han patit la lesió del davanter Boris, amb una dolència muscular.

A la represa, l’Hospi ha incrementat l’avantatge gràcies a la diana de Javi Pérez, l’MVP del torneig, que ha aprofitat una errada defensiva dels del Vallès. David López ha assistit a Pérez per tal de deixar la final molt encarrilada amb el 0-2.

Els intents de la dupla Cano-Bauli per reduir diferències han donat finalment els seus fruits, i al minut 86 el propi Cano ha transformat un penal comès sobre Rugi, que ha posat emoció als darrers instants de la final.

Tot i una nova rematada desviada de Cano, l’Hospi ha mantingut l’avantatge i s’ha proclamat brillantment vencedor dela XXX edició del Torneig d’Històrics del futbol Català.

Fitxa tècnica:

1- EC Granollers: Ortega, Duran, Suárez, Eloi (Roger), Font (Sergio), Burgos (Héctor), Didi (Bauli), Rugi, Cano, Gil (Chelo) i Riki.

2- CE L’Hospitalet: Víctor, Sierra, Castell (Eric Via), Aleix, Savall, Miki Muñoz (Medina), Guzmán (Carreras), Ton Alcover (Miki Martínez), Boris (Roy), Javi Pérez (Aks) i David López (Ruibal).

Gols: 0-1, Guzmán. M.20. 0-2, Javi Pérez m.55. 1-2, Cano (p) m.86.

Àrbitre: Llopart Carbó. Groga a Cano, Bauli, Duran (Granollers) i Eloi, Miki Muñoz (L’Hospitalet).

Fotografies: Torneig d'Històrics (Àngel Garreta).

Texto: Víctor Mur - Jefe de Premsa del Torneig d’Històrics.