L’Hospi compleix amb el paper de favorit #2bg3 #Històrics15 #3div5

El CE L’Hospitalet ha evitat qualsevol sorpresa i ha accedit a les semifinals del Torneig d’Històrics del Futbol Català, on s’enfrontarà el proper dissabte amb el Sants. Avui els de Martí Cifuentes han superat per 3-0 l ‘amfitrió FC Martinenc i per 1-0 al CF Montañesa. Prèviament, la Monta havia guanyat per 0-1 al conjunt del Guinardó.

L’equip de Segona B ha guanyat els dos partits de la tarda i ha trencat amb el malefici dels equips favorits. Els riberencs aspiren al seu primer títol en el Torneig d’Històrics. Demà hi haurà jornada de descans i dissabte a les 18 hores es disputarà la primera semifinal: Júpiter-Granollers i a les 20 hores la segona: Sants-L’Hospitalet.

1r partit: FC Martinenc 0–1 CF Muntanyesa

El partit inaugural del grup 4 enfrontava l’amfitrió Martinenc amb la Muntanyesa. Dos equips que es coneixen molt bé i que no donen cap pilota per perduda. Amb l’empenta de l’afició, els del Guinardó han gaudit de la primera ocasió clara.

Casillas ha enviat la pilota al pal al minut 16 en una bona jugada de tota la davantera vermella, però la resposta de la Muntanyesa ha estat fulminant. Fran Fuentes ha enganxat una volea de fora l’àrea que ha entrat per l’escaire d’Àlvaro (0-1, m.23).

L’ex del Martinenc Juanlu, ara a la Monta, s’ha topat amb Àlvaro en un u contra u clar que podria haver estat la sentència, i finalment la darrera ocasió ha estat novament per Casillas, en un xut de falta que ha acabat fora per molt poc. La pilota no ha entrat i la Monta s’ha endut la primera victòria.

Fitxa tècnica:

0- FC Martinenc: Álvaro, Ayllón, Diego, Pau, Marc Gracia, Xavi Pérez, Roger Moreno (Ferri), Edgar, Xavi Torrent, Casillas i Silver (Ángel).

1- CF Muntanyesa: Victor Cocera, José Santos, Fran Fuentes, Alberto Garcia, Pere Segarra, Ruben, Uri Escabrós (Moha), Jandro, Dani Sánchez (Àlex), Velillas i Juanlu (Insa-Ba).

Gols: 0-1, Fran Fuentes m.16.

Àrbitre: Carballo Vázquez. Groga Edgar (Martinenc).

2n partit: CE L’Hospitalet 3–0 FC Martinenc

L’Hospitalet ha sortit amb ganes de demostrar la seva condició de favorit i al minut 6 ja s’ha avançat al marcador amb gol de Javi Pérez (1-0). Al minut 14 Carreras ha marcat el segon davant d’un Martinenc vulnerable en defensa (2-0).

En quinze minuts el partit estava resolt de forma favorable al conjunt de Martí Cifuentes, tot i que Casillas ha realitzat un gran xut al minut 18 que ha obligat a fer una gran estirada al porter Javi Martínez.

L’Hospi s’ha sentit còmode en tot moment i ha acabat golejant amb un nou gol, aquest cop de Ruibal, després d’una pilota despenjada de Boris.

3- CE L’Hospitalet: Javi Martínez, Oscar Sierra, Eric Via, Aleix Coch, Castell, Miki Martínez, Carreras, Javi Pérez, Boris, Puerto, Ruibal.

0- FC Martinenc: Álvaro, Martí Ramos, Diego, Pau, Ayllón, Xavi Pérez, Alex, Edgar, Arranz (Ferri), Angel, Casillas (Xavi Torrent)

Gols: 1-0, Javi Pérez m.6. 2-0, Carreras, m.14. 3-0, Ruibal m.38.

Àrbitre: Montoro Ferreiro. Groga a Ferri (Martinenc) i Aleix Coch (L’Hospitalet).

3r partit CE L’Hospitalet 1–0 CF Montañesa

Per la via ràpida ha inaugurat el marcador també l’Hospitalet en el segon partit. Al minut 6, penal d’Alberto Garcia sobre Guzmán i David López que no ha fallat des dels 11 metres. Per tant, la Monta necessitava remuntar per aspirar a les semifinals. Els de Nou Barris han posat les coses difícils a l’Hospi i Velillas ha estat molt aprop d’empatar amb un gran xut des de fora l’àrea que ha impactat al travesser dues vegades i ha sortit fora. Toni Pérez també ho ha intentat amb un xut massa creuat, mentre que l’Hospi s’ha limitat a controlar el partit.

1- CE L’Hospitalet: Víctor, Dani Fernández, Aks, Medina, Savall, Miki Muñoz, Guzmán, Ton Alcover, Roy, Raúl Torres i David López.

0- CF Montañesa: Tato Burgada, José Santos (Toni Pérez), Dowi, Alberto Garcia (Fran Fuentes), Ruben, Uri Escabrós, Roldán, Dani Sánchez, Velillas i In-Saba (Juanlu).

Gols: 1-0, David López (p) m.6.

Àrbitre: Groga a Roldán, In-Saba (Muntanyesa) i Víctor (L’Hospitalet)

Fotografies: Torneig d'Històrics (Àngel Garreta).

Texto: Víctor Mur - Jefe de Premsa del Torneig d’Històrics.