Así no... | CF Amposta 1-0 UE Cornellà

L'Amposta ja se sent fort a casa

Els del Montsià derroten per la mínima el Cornellà i encadenen dos triomfs com a locals
L'únic gol del partit el va fer Miguel a dos minuts del final en una acció d'oportunisme
18/10/10 02:00 - Amposta - CINTO MARTÍ

L'Amposta va patir per derrotar el Cornellà però finalment, gràcies a un únic gol de Miguel quan faltaven només dos minuts perquè es complís el temps reglamentari, va poder celebrar la segona victòria consecutiva a casa, que li serveix per allunyar-se de les últimes posicions de la classificació.

En la primera part, el joc no va ser gens vistós per part de cap dels dos equips, i l'únic mínimament destacable va ser protagonitzat pels del Montsià. Primer amb un xut de Miguel, que quan ja estava a punt d'entrar va poder rebutjar Íñigo (23'), i gairebé tot seguit amb una altra acció de Miguel, que després d'aprofitar un rebuig es va precipitar i va enviar la pilota a fora amb la porteria buida.

Després de la represa, la cosa va canviar, i molt. Les ocasions es van succeir a les dues àrees i el primer que va avisar va ser el Cornellà, amb un xut desviat de Franc, que es va escorar massa després de superar Diego, i un llançament al pal de Juli. Això va fer reaccionar l'Amposta, que va replicar amb una rematada de Raúl molt ajustada al pal. A vuit minuts del final, els d'Àngel Garcia van estar a punt de fer gol però primer el pal va rebutjar el llançament de Gustavo i després Íñigo va desviar a córner la rematada de cap de Miguel, que va estar a punt d'aprofitar el rebuig. Quan a dos minuts del final ja semblava que l'empat a zero seria el resultat definitiu, Gustavo va penjar al cor de l'àrea una falta llunyana, la pilota va botar davant del porter, que no va saber blocar-la, i Miguel, ahir barallat amb el gol, va acabar trobant el premi en una acció d'oportunisme que va valer per sumar els tres punts.

AMPOSTA1
CORNELLÀ 0

AMPOSTA:Diego, Yélamos, José, Cesc, Jesús, Sandu (Gustavo, 45'), Manel (Àngel, 80'), Raúl, Isma, Miguel i Marc (Subi 71').
CORNELLÀ:Íñigo, Edgar, Jaume, Melo, Valentín (Álex, 69'), David, Juli, Pep, Enric (Dani Delgado, 84'), Xavi Morón (Franc, 57') i Puerto.
GOLS:1-0 (88') Miguel.
ÀRBITRE:Sales Font.
T.G.:Als locals Yélamos, Raúl, José, Miguel i Isma, i als visitants Valentín, Juli, Enric i Edgar.
T.V.:
Cap.
PÚBLIC:Uns 350 espectadors.

Àngel Garcia
ENTRENADOR DE L'AMPOSTA
«Com sempre, ens ha costat molt; teníem 5 o 6 baixes però l'equip s'hi ha fet molt, tot i que el futbol que fem potser no és el que tothom voldria»
«Ho hem buscat fins al final i per això hem trobat el premi al final, tot i que tots dos equips hem creat ocasions»
««Ara guanyem a casa i no a fora; volem trobar l'estabilitat»

Fuente: www.el9.cat

No hay comentarios: