Con Enric basta | FC Ascó 0-6 UE Cornellà

El Cornellà supera amb un contundent 0-6 al conjunt de Mauro Ravnich amb un inspiradíssim Enric autor de 5 gols de 5 ocasions. Després d'un inci de partit igualat, els dos primers gols del davanter barceloní en el 14' i 17' han trencat el partit i han fet patir molt a l'Ascó que anava al descans amb un 0-4 en contra. La segona meitat no ha estat molt millor pel conjunt riberenc i Enric i Puerto han acabat per sentenciar un partit molt dolorós per l'Ascó que en tot moment ha posat voluntat però que ha pagat molt i molt cars els seus errors defensius.

La primera meitat ha començat amb un joc equilibrat. Tots dos conjunts volien controlar la pilota i oferir un bon partit. Després d'una primera opció de gol de Eric per l'Ascó, el Cornellà ha començat a posar terra per el mig en el marcador amb dos gols en tres minuts de Enric aprofitant dues errades defensives de l'Ascó que l'han deixat sol davant Felip el qual no ha pogut fer res per evitar els gols del davanter barceloní. Després d'aquest mal inici, al conjunt de Mauro Ravnich li ha costat encaixar el cop que el seu rival li ha donat en dues arribades aïllades. Veient que el seu equip necessitava un revulsiu, Mauro Ravnich ha mogut la banqueta en el minut 27' donant entrada a Mohe per Mauri i apostant per un joc més ofensiu que permetés reduir la distància en el marcador. No ha estat així, i tot i que el conjunt riberenc s'ha apropat amb perill un parell de cops a l'àrea de Talavera, ha estat el Cornellà qui ha sentenciat el partit passada la mitja hora de joc amb dos gols més del seu davanter Enric que s'ha convertit en l'autèntica estrella del partit al aprofitar dos contracops per batre novament a Felip sense que aquest pogués evitar-ho.

Ja en el segon temps, semblava que les coses no millorarien gaire per l'Ascó. En el minut 49, l'àrbitre anul·lava un nou gol de Enric per fora de joc després d'un remat de cap d'aquest al fons de la xarxa. Després del carrusel de canvis per partit de tots dos equips, l'Ascó ha disposat d'alguna opció amb un xut de Jose Ramon en una falta llunyana que ha aturat Talavera, però al igual que en la primera meitat, Enric aprofitava novament un desajust defensiu per quedar-se sol davant Felip i enviar la pilota a l'escaire anotant el cinquè gol del partit i el cinquè en el seu compte particular. Quique Pérez Cabedo no ha volgut fer més mal en atac i ha canviat a Enirc en el minut 77' al que el públic asconenc li ha dedicat una ovació a l'alçada del gran partit del jugador barceloní demostrant així l'esportivitat del públic assistent al Municipal. Tot i treure al home més perillós del Cornellà sobre el terreny de joc, els visitants han fet més gran la ferida de l'Ascó al aprofitar Puerto (que havia substituït Enric) un rebot defensiu per quedar-se sol davant Felip i anotar el sisè i definitiu gol del partit. Abans del final, Xavi Gràcia enviava una pilota a la creueta després d'enviar un centre xut des de la banda esquerra que superava per alt a Talavera però que s'estavellava en el marc visitant en el minut 84' en el que hagués pogut estar el gol del honor per al conjunt de Mauro Ravnich.

Tot i tan sols haver perdut 3 punts, la derrota per 0-6 ha de marcar un abans i un després en l'equip que ha de reaccionar el més aviat possible i aixecar-se per afrontar el dur calendari que espera al conjunt de Mauro Ravnich les properes tres jornades, Manlleu, Amposta i Reus de les quals les dues primeres les haurà d'afrontar com a visitant.

Gols

14' Enric 17' Enric 36' Enric 43' Enric 75' Enric 79' Puerto

Alineació FC Ascó

Felip, Isma, Jose Ramon, X. Gràcia, Yuriy, Luís Garcia, H. Besora, Eric(Cristian 55'), Esteve(Jaime 70'), German i Mauri(Mohe 27')

Alineació UE Cornellà

Talavera, Alex, Jaume, Melo, Valentín, Pol, Pep, David, Enric(Puerto 77'), Fran(Edgar 67') i Juli(Moha 57')

Àrbitres Principal

Jorge Pertegal Mendez (Granollers)

Assistents

Jaume Sarreta Torras Ignacio Torrella Fernandez

Han amonestat amb targeta groga els locals Jose Ramon i Besora i el visitant Melo.

Declaracions

Mauro Ravnich

Es dificil hacer un analisis despues de este resultado. Tengo que felicitar al Cornellà y nosotros tenemos que levantarnos. Es un tropiezo duro y habrá que levantar la cabeza y el ánimo para seguir adelante. Es una derrota muy dolorosa pero no es mas que una derrota. El domingo tenemos otro partido complicado y tenemos que afrontarlo lo mejor posible. No tenemos excusas hoy, podemos sacar pocas conclusiones buenas en el dia de hoy. No hemos estado bien y tenemos que analizar el porque para mejorar y estar en condiciones óptimas para afrontar los próximos dos partidos. Aunque el golpe es duro, solo hemos perdido tres puntos y hay que ser capaces de aprender de nuestros errores. Necesitamos estar como en el inicio de liga aunque ahora mismo no lo estamos pero estamos aquí para sacar esto adelante.

Quique Pérez Cabedo

Yo antes de venir aquí firmava el 0-1. El resultado es una anecdota y no creo que seamos 0-6 mejores que ningun equipo de tercera y mucho menos que el Ascó. Hemos llegado quatro veces y las hemos enchufado todas y hemos tenido la efectividad que nos falto en otros partidos. Hemos estado muy acertados y el Ascó no ha sido mejor que nosotros. Hemos hecho una buena presion y hemos tenido una buna circulación de balon y hemos aprovechado la efectividad de nuestro punta. Creo que hemos sido mejores pero no ha sido la mañana del Ascó. Aun así teneis un grandisimo entrenador y grandisimos jugadores y si volvieramos a jugar aquí el próximo domingo volveria a firmar ganar únicamente por 0-1.

Xavi Gràcia

Es dificil de explicar lo de hoy. Hemos empezado mal y llegando tarde a todos los balones. Ellos nos han empezado a superar y se han puesto rapido con 0-2 y creo que incluso podria haber sido peor. Luego hemos querido arrisegar y no hemos podido arreglarlo. Se hace muy duro, te vienes abajo y se hace muy complicado y lo único que quieres es acabar lo antes posible. Son solo tres puntos pero muy dolorosos. Ellos han estado bien colocados y intensos. Enric su delantero ha estado muy inspirado y aun sin hacer mucho han tenido el acierto de llegar solos delante de Felip y se les ha puesto el partido cuesta abajo y lo hemos tenido que sufrir nosotros. Esperemos que esto sea solo un accidente.

ASCÓ 0
CORNELLÀ 6
ASCÓ: Felip, Isma, Jose Ramon, X. Gràcia, Yuriy, Luís Garcia, H. Besora, Eric (Cristian, 55’), Esteve (Jaime, 70’), German i Mauri (Mohe, 27’).
CORNELLÀ: Talavera, Alex, Jaume, Melo, Valentín, Pol, Pep, David, Enric (Puerto, 77’), Fran (Edgar, 67’) i Juli (Moha, 57’).
GOLS: 0-1 (14’) Enric. 0-2 (17’) Enric. 0-3 (36’) Enric. 0-4 (43’) Enric. 0-5 (75’) Enric. 0-6 (79’) Puerto.
ÀRBITRE: Pertegal Méndez. T.G.: Als locals José Ramon i Besora; al visitant Melo.

ALBERT FERNÀNDEZ / Ascó

El Cornellà va donar un correctiu d’aquells que fan mal de debò a un Ascó que va ser víctima al seu propi estadi l’exhibició del davanter Enric, que va fer cinc dels sis gols del seu equip.
Des de ben aviat es va veure que ahir era el dia del conjunt de Quique Pérez Cabedo, que abans del minut 20 ja guanyava 0-2, després de dues badades de la defensa local. En el descans el Cornellà ja tenia el partit més que sentenciat amb un 0-4 gràcies a un inspiradíssim Enric, que a un quart del final del partit va marcar el seu cinquè gol. En els segons 45 minuts, l’Ascó no va millorar i ni la marxa de l’exdavanter de l’Espanyol –que va rebre l’ovació del públic local– va aturar el vendaval de gols, ja que el seu substitut, Puerto, va fer el 0-6 definitiu. La desgràcia perseguia l’Ascó, ja que a més el pal va refusar un xut de Xavi Gràcia que hauria pogut significar el gol de l’honor.
Amb aquesta àmplia victòria, el Cornellà continua en posicions de promoció empatat amb el cinquè, que és el Prat, i a només quatre punts del líder, el Muntanyesa. L’Ascó de Mauro Ravnic, per la seva banda, entra en zona de descens tot i estar igualat a deu punts amb el Vilanova, que va guanyar el duel contra el Balaguer.