Directe: Fc Ascó - UE Cornellà

0' Bon dia i benvinguts un cap de setmana més a El Directe de fcasco.com

0' Onzena jornada de lliga a tercera divisió. L'Ascó afronta el sisè partit com a local davant un dur rival que tot i haver aconseguit 5 victòries en les 10 primeres jornades de lliga ha caigut derrotat el mateix nombre de cops i 4 cops com equip visitant. Tot i això el conjunt barceloní es el quart classificat de la categoria amb 15 punts i el màxim golejador de la mateixa amb 15 gols a favor.

0' El conjunt de Mauro Ravnich després de set jornades sense conèixer la victòria, necessita sumar els tres punts per allunyar el més aviat possible la zona de descens directe que en aquests moments es troba a tan sols un únic punt. El tècnic croat del conjunt riberenc podrà comptar practicament amb la totalitat dels seus efectius després de recuperar novament a Besora i Isma. L'única baixa destacable de l'Ascó per aquesta jornada, a banda de Oriol Biarnés, la protagonitzarà novament Dani Redondo degut a problemes en un bessó.

0'
El conjunt barceloní dirigit per Quique Pérez Cabedo, no atravessa la millor de les seves ratxes, i es que en els últims sis partits únicament ha estat capaç de sumar 6 punts amb dues victòries actuant com a local davant la Montañesa i el Manlleu. Tot i això, el Cornellà compta en les seves files amb un dels pitxitxis de la categoria. Melo amb 6 dianes en 10 jornades encapçala aquesta llista justament amb Molist (Terrassa) i Virgili (Pobla Mafumet).

0' Mauro ja sap el que es guanyar al Cornellà actuant com a local, i es que durant la passada temporada el Benavent va superar per 1-0 al conjunt barceloní amb un gol en la recta final del partit després d'una gran actuació d'un altra de les seves estrelles, el porter Talavera.

0' Comença el partit !!

1' Primera aproximació de l'Ascó que arriba amb un xut des de banda dreta de Eric que es pert molt per sobre del travesser.

5' Dia asolellat a Ascó per a veure aquest bon partit de Tercera Divisió. Estrena gespa renovada l'Ascó després de que el terreny de joc hagi estat ressembrat.

6' Igualades les forçes en aquests primers minuts. Els dos equips intenten tocar la pilota i controlar el joc.

13' Destaca en el Cornellà el seu porter de 1,92 metres Talavera i el central Melo que duu 6 gols a la lliga.

14' Gooooooooool del UD Cornellà !!! (0 - 1)

16' Passada en profunditat del conjunt de Quique Pérez Cabedo després d'un desajust defensiu de l'Ascó que aprofita Enric per encara a Felip i fer el primer gol del partit.

17' Comença malament les coses per l'Ascó que veu com en la primera opció clara de perill el Cornellà s'avança en el marcador.

17' Gooooooooool del UD Cornellà !!! (0 - 2)

18' Segon del Cornellà. Segon d'Enric al aprofitar un rebot defensiu per quedar-se sol davant Felip, que ha estat apunt de refusar la pilota però que ha acabat al fons de la xarxa.

21' Molt costa amunt el partit per l'Ascó després de dues errades en defensa. Ha de reaccionar l'Ascó !!

22' Apunt de marcar Isma rematant una falta lateral. Atura sense problemes Talavera.

27' Primer canvi en l'Ascó surt Mauri i entra en el seu lloc Mohe

28' Canvi ofensiu de Mauro Ravnich. Esperem que dongui bons resultats aquest ajust en l'equip.

32' S'esta recuperant l'Ascó dels dos gols rebuts en el primer terç del partit. No es rendeix el conjunt de Mauro Ravnich però el Cornellà segueix creant perill i rondant l'àrea de Felip amb facilitat.

33' Bona jugada de Eric en la frontal, el seu xut l'aprofitava Mohe dins l'àrea però en posició antireglamentaria.

36' Gooooooooool del UD Cornellà !!! (0 - 3)

37' El tercer de Enric en un contracop. Estava jugant amb foc l'Ascó i el davanter barceloní molt inspirat en atac fa el tercer per al seu equip i en el seu compte particular.

38' Tres de tres el Cornellà en atac. 100 % d'efectivitat del conjunt de Pérez Cabedo.

42' Xut de Luis Garcia després de sacar una falta rapidament en el mig del camp. Atura Talavera.

43' Gooooooooool del UD Cornellà !!! (0 - 4)

44' Mare de deu ... el quart de Enric per al Cornellà. Passada interior de Fran i xut creuat de Enric que recordarà aquest partit durant molt de temps. Quatre gols en 45 minuts.

45' Apunt de fer el quart Fran en un xut des de la frontal ...

45' Final de la primera part. Temps de descans.

45' Fi dels primers 45 minuts que han estat molt cruels amb el conjunt Riberenc. Es cert que l'Ascó ha donat moltes facilitats defensives però l'efectivitat visitant ha estat increïble.

45' Comença la segona part !!

49' Gol anulat a ... Enric per fora de joc. Segueixen sense funcionar les coses pel conjunt local. 55' Segon canvi en l'Ascó, entrarà Cristian per Eric.

57' Canvi en el Cornellà. Surt Juli entra Moha.

63' Falta en la frontal perillosa a favor de l'Ascó.

64' Primera groga del partit per a Melo.

65' Xut potent de Jose Ramon en una falta llunyana que atura Talavera molt segur.

66' Es gira vent al Municipal. Veurem si la pluja fa acte de presència.

67' Canvi en el Cornellà. Surt Fran i netra en el seu lloc Edgar.

70' Últim canvi en l'Ascó. Entra Jaime per Esteve.

72' Groga per a Isma que es perdrà el proper partit de lliga per acumulació de targetes.

73' Era necessària la falta per que es quedaven 2 jugadors del Cornellà sols davant Felip.

75' Gooooooooool del UD Cornellà !!! (0 - 5)

76' Gol de Enric al aprofitar una errada defensiva i quedar-se sol davant Felip a que ha batut amb un xut a l'escaire.

77' Últim canvi del partit. Abandona la gespa l'autor dels cinc gols del partit Enric i entra en el seu lloc Puerto.

78' Espectacular el partit de Enric en atac que ha aconseguit 5 gols i li han anulat un altre per fora de joc.

79' Gooooooooool del UD Cornellà !!! (0 - 6)

79' Puerto aprofita un rebot en defensa i fa el sisé del Cornellà.

82' Groga a Besora

84' Pilota al pal de Xavi Gràcia !! Llançament des de la banda esquerra que supera a Talavera per dalt i pica a la creueta de la porteria visitant.

89' Penal clar que s'estalvia Jorge Pertegal sobre Jaime que ha estat desequilibrat de forma clara dins l'àrea. No li costava res xiular aquest penal amb el marcador tan desfavorable.

90' Tres minuts de temps afegit ... s'els podia haver estalviat el col·legiat ...

90' Final del partit !!

90' Això es tot des d'Ascó. Us esperem la propera setmana des de Manlleu.