Se confirmaron los malos augurios | FC Vilafranca 2-0 UE Cornellà

El Vilafranca aprofita les ocasions i derrota el Cornellà

El Vilafranca va recuperar ahir el camí del triomf com a local després de derrotar un Cornellà que tot i tenir diverses ocasions durant la segona part, va acabar pagant molt car la falta d'encert.

L'inici de l'encontre va estar dominat pel Vilafranca, que empès pels darrers resultats a casa, va saltar al terreny de joc amb moltes ganes de capgirar-ne el rumb. Palet i David van avisar Talavera en els primers minuts, però el Cornellà, ferm al darrere, procurava no deixar espais al Vilafranca. Així, va haver de ser una jugada a pilota aturada la que avancés els del Penedès. Una falta servida per Puchi va arribar en condicions òptimes a Enric, que amb una rematada de cap va fer l'1-0 (30'). El gol, lluny d'espavilar el Cornellà, va donar encara més empenta al Vilafranca, que un minut després va estar a punt d'ampliar l'avantatge amb una jugada d'Eitan.

Després de la represa, el Cornellà és va fer amo i senyor del partit i tant Puerto (50') com Pep, un minut després, haurien pogut empatar en dues jugades molt clares. El domini visitant es va ampliar amb l'expulsió del local Bacaicoa en el minut 60. Fran i Puerto van dirigir l'atac d'un equip bolcat sobre la porteria de Saperas, i les ocasions és van multiplicar. La falta d'encert, però, va ser aprofitada per l'equip local, que va sentenciar l'encontre gràcies a un gol d'Eric en culminar un contraatac(84').

VILAFRANCA 2

CORNELLÀ 0

VILAFRANCA: Saperas, Moya, Rubén Ortiz, David, Bacaicoa, Enric, Roca (Eric, 45'), Eitan, Palet (Isma, 62'), Alabau (Valerio, 72') i Puchi.

CORNELLÀ: Talavera, Alex, Melo, Jaume (Edgar, 86'), Valentín, Pol, Moha (Gerard, 66'), Pep (Moron, 72'), Fran, Juli i Puerto.

GOLS:1-0 (30') Enric. 2-0 (84') Eric.

ÀRBITRE:Pablo Querol.T.G.: Als locals Moya, David, Roca i Saperas, i als visitants Moha i Valentin.

T.V.: Al local Bacaicoa (60'), per doble amonestació.