Iñigo y Melo consiguen un punto para el Cornellà | UE Cornellà 2-2 CD Masnou

Melo torna a ser decisiu pel Cornellà

Melo, central del Cornellà, va tornar a ser decisiu pel seu equip amb els gols que va fer. Si la jornada passada va fer l'1-2 a Palamós, ahir va marcar els dos del seu equip, en un partit força avorrit en la primera part que va embogir en els darrers deu minuts.

Els verds, que van dominar el joc en la primera meitat, es van avançar en el 17', amb un penal de Moreno sobre Enric que Melo va transformar en gol. Amb la represa, el Masnou va fer un pas endavant buscant l'empat, una iniciativa que es va enfortir a partir del minut 64, quan Claudio Festa va donar entrada a Molina i a Masip, que només de sortir va obligar Íñigo a lluir-se. El mateix Masip va capgirar el resultat en només quatre minuts (del 82' al 86'), i quan semblava que els masnovins s'endurien el triomf, va aparèixer novament Melo, que va aprofitar una jugada d'estratègia per fer el 2-2. Amb els dos gols d'ahir, Melo ja és, juntament amb Enric, el màxim golejador de l'equip, amb nou dianes.

CORNELLÀ2
CD MASNOU2
CORNELLÀ:Íñigo, Àlex, Pol, Jaume, Valentín, Melo, Juli (Fran, 86'), Pep (Moha, 72'), Enric, David i Puerto (Gerard).
CD MASNOU:Abel, Sergio, Reina, Javier, Marc Rojals, Marc Esteban, Finidi (Josu, 78'), Moreno, Xavi Garcia, Siso (Masip, 64') i Javi Rodríguez (Molina, 64).
GOLS:1-0 (17') Melo, de penal. 1-1 (82') Masip. 1-2 (88') Masip, de penal. 2-2 (91') Melo.
ÀRBITRE:Garcia Rosel.T.G.:Als locals Pol, Melo, Moha i Enric, i als visitants Reina, Javier i Abel Moreno.T.V.:Al visitant Masip (93'), per doble amonestació.

2-2 Cornellà - Masnou
Campo: Vía Férrea. 200 esp.
Cornellà: Iñigo (8), Alex (8), Pol (7), Jaume (7), Valentín (7), Melo (8), Juli (7) (Fran, 86’), Pep (7) (Moha, 72’), Enric (6), David (7) y Puerto (6) (Gerard, 55’, 6).
Masnou: Abel (6), Sergio (7), Jonathan (8), Javier (6), Rojals (7), Marc Esteban (8), Finidi (7) (Josu, 78’), Abel (8), Xavi García (7), Siso (6) (Masip, 64’, 8) y Javi Rodríguez (6) (Molina, 64’, 8).
Arbitro: García Rosel. T.A.: Pol, Melo, Enric, Moha/Jonathan, Javier, Abel y Masip -2- (93’).
Goles: 1-0, Melo (16’). 1-1, Masip (P) (82’). 1-2, Masip (88’). 2-2, Melo (P) (91’).
Cornellà (Merino).- Final de locos tras una buena segunda parte. El Masnou, muy incisivo, pudo llevarse los tres puntos, pero Iñigo salvó al Cornellà con sus grandes intervenciones.