Melo consigue un punto para el Cornellà en el 89 | CF Balaguer 1-1 UE Cornellà

El Cornellà obté un punt d'or a Balaguer en els darrers compassos

El Cornellà va obtenir un punt d'or en els darrers compassos del partit a Balaguer gràcies a un gol de Melo (89'). El Balaguer s'havia avançat en el marcador gràcies a una rematada de cap a l'escaire de Pons en el servei d'un córner (35'), però els del Baix Llobregat no es van donar per vençuts en cap moment i al final van tenir la seva recompensa, un punt que els permet ser tercers.


BALAGUER 1
CORNELLÀ 1
BALAGUER: Nogués, Pons, Giribet, Egea, Adrià González, Benet, Genís, Andreu Martínez (Tenorio, 70'), Padrones (Figueres, 89'), Adrià Fernández i Jordi Esteve (Javi González, 88').
CORNELLÀ: Iñigo, Edgar (Alex, 79'), Melo, Pol, Jaume (Delgado, 46') (Moha, 77'), David, Fran, Pep, Enric, Puerto i Juli.
GOLS: 1-0 (35') Pons. 1-1 (89') Melo.
ÀRBITRE: Oliva Bueno. T.G.: Va amonestar els locals Giribet, Adrià González, Benet, Genís i Adrià Fernández, i al visitant Edgar.

www.el9.cat

El Balaguer regala dos punts
Els de la Noguera perdonen i el Cornellà empata a l'últim minut i en el seu únic xut entre els tres pals

El Balaguer es va avançar en el marcador, però va deixar escapar la victòria a l'últim minut del partit disputat ahir al Municipal.El Balaguer es va avançar en el marcador, però va deixar escapar la victòria a l'últim minut del partit disputat ahir al Municipal.

El Balaguer es va avançar en el marcador, però va deixar escapar la victòria a l'últim minut del partit disputat ahir al Municipal.El Balaguer es va avançar en el marcador, però va deixar escapar la victòria a l'últim minut del partit disputat ahir al Municipal.

joan bové | balaguer

El Balaguer es va merèixer alguna cosa més que l'empat aconseguit davant del Cornellà en un partit en què els de la Noguera van demostrar que estan en fase ascendent en el joc. Malgrat que el partit no va tindre un dominador clar, van ser els locals els que van crear més perill i els que van disposar de les millors ocasions de gol al llarg dels 90 minuts.

El Cornellà va tindre la primera ocasió al minut 23 amb una falta directa que va xutar Juli i que va acabar amb la pilota fregant el travesser. Al minut 35, i en la primera aproximació clara del Balaguer, Íñigo va enviar la pilota a córner, que va servir magistralment Genís i Pons va rematar de cap a l'escaire, lluny de l'abast del porter visitant, i va inaugurar així el marcador.

A la represa, Adrià es va convertir en el protagonista del partit per les incomptables ocasions de què va disposar, però el golejador local no va tindre la seua tarda. Al 53, el seu potent xut va sortir alt a la dreta de la porteria d'Íñigo, i al 67, la seua rematada des de la frontal de l'àrea va sortir fregant el travesser. Una de les ocasions més clares va arribar al 75, quan Tenorio li va passar una pilota a l'espai, però la rematada d'Adrià Fernàndez va anar a parar a la part exterior de la xarxa. Al 84, els mateixos protagonistes: Tenorio va servir un córner i Adrià, al segon pal, va rematar fora per poc, i al 89, quan el Balaguer estava bolcat davant de la porteria d'Íñigo, Enric va aprofitar un únic error defensiu per marcar l'empat a un en l'únic xut dels de Cornellà entre els tres pals. (Error, va ser Melo)

Amb aquest resultat, el Balaguer ja suma 23 punts i s'allunya una mica més dels últims llocs de la taula. De fet, ja avantatja l'Ascó, que marca la línia dels equips en zona de descens, en cinc punts, quan s'han jugat 20 jornades.

Diumenge que ve, els de Lluís Elcacho visiten el camp del Manlleu en un partit clau per al futur dels de la Noguera, ja que és una oportunitat d'or per aproximar-se als llocs de dalt. El seu rival és sisè, amb nou punts més que el Balaguer, i els llocs de promoció d'ascens estan ara mateix a deu punts quan només s'ha disputat el primer partit de la segona volta del campionat de Tercera.

http://www.segre.com/

No hay comentarios: