AE Prat campeón grupo 3

La UE Prat, otro 2ªB, a semifinales. En una jornada donde se ha visto más acción y más ocasiones, la fortuna correspondió al Prat, que cuando casi estaba eliminado marcó dos goles que le salvaron. Buen papel de Santboià y Martinenc que demostraron que darán guerra esta temporada en sus categorias.

A continuación se puede leer la crónica realizada por el comité de prensa del torneo con Victor Mur a la cabeza:

El Prat d’Agustín Vacas és el tercer semifinalista del Torneig d’Històrics. Els pratencs han empatat a 1 amb el Santboià i han superat en un partit molt disputat a l’amfitrió Martinenc (2-0). El Santboià no ha pogut guanyar el Martinenc (0-0) i s’ha acomiadat de la competició.

1r partit: AE Prat 1–1 FC Santboià: Prat i Santboià empaten en un gran matx

Torneig d'Històrics (Àrtur Tura)
El Prat i el vigent campió del torneig han ofert els millors 45 minuts de les tres primeres jornades del Torneig d’Històrics. Bones ocasions, gols i futbol de qualitat sobre la gespa del Guinardó.

Els dos equips han firmat un empat a 1 gràcies als golassos de Fran Bea (Prat) i de Márquez (Santboià). El matx ha començat amb domini del Prat, però el Santboià no s’ha resignat a esperar els contraatacs, sinó que ha intentat tocar la pilota amb el segell del seu entrenador Alberto Fernández.

Fran Bea ha marcat de falta el gol més espectacular del Torneig, en un llançament de 30 metres que ha entrat per l’escaire d’Hugo (m.19). La resposta del Santboià ha arribat 10 minuts després en una excel·lent jugada col·lectiva que ha culminat el lateral Márquez amb un xut creuat (1-1).

Empat i bones sensacions al Guinardó, amb una gran afluència de públic que ha recompensat amb aplaudiments l’espectacle ofert.

Fitxa tècnica:
AE Prat: Guille, Sierra, Eloy, Vivó, Lucas, Artabe, Sarmiento, Fernando, Manu, Fran Bea i Oribe.
FC Santboià: Hugo, Roberto, Javi, Márquez, Dani Iglesias, Heredia, Luque, Sergio Urbano, Jordi Martínez, Álex Fernández i Aiham.
Àrbitre: Carlos Rodríguez.
Gols: 1-0. Fran Bea. 1-1 Márquez. (als penals victòria del Santboià per 3-4).


2n partit: AE Prat 2–0 FC Martinenc: El Prat fulmina un bon Martinenc amb dos gols als darrers instants
Torneig d'Històrics (Àrtur Tura)
El Prat ha fet valer la seva superior categoria (2ª B) per superar al amfitrió Martinenc, que ha ofert una gran imatge malgrat la desfeta per 2 gols a 0.

El conjunt d’Agustín Vacas s’ha trobat amb un equip ben plantat al davant, un Martinenc que fins i tot ha fregat el gol en diverses ocasions mitjançant el davanter Raúl Cortezón. El porter Toni Texeira ho ha impedit amb les seves aturades.

El Prat ha donat el primer avís amb un gol ben anul·lat a Matas per fora de joc (m.33) i ha començat a estirar-se.

Finalment, els pratencs han obtingut el premi de la victòria al minut 45, quan Ignacio ha engaltat un enorme xut desde la frontal que Carulla no ha pogut aturar (1-0).

Pocs segons després, i amb el Martinenc buscant el gol a la desesperada, el Prat ha tornat a marcar mitjançant Manu (m.45+1) i ha sentenciat el duel.

Fitxa tècnica:
FC Martinenc: Carulla, Rueda, Alburquerque, Diego, Dani Acosta, Alberto, Casanovas, Pitu, Vinuesa, Raúl i Juanlu.
AE Prat: Toni, Sierra (Fernando), Rafa Murillo, Vivó (Manu), Lucas, Sebas, Artabe, Granell, Ignacio, Matas i Víctor.
Àrbitre: Congost Larrosa. Groga a Fernando (Prat).
Gols: 0-1. Ignacio. 0-2 Balda.


3r partit: FC Santboià - Martinenc: La resistència del Martinenc deixa el vigent campió eliminat
Torneig d'Històrics (Àrtur Tura)
Amb el resultat anterior, el Santboià estava obligat a guanyar per dos gols de diferència el Martinenc de Manel Moya si volia seguir viu al torneig.

Tot i això, el conjunt del Baix Llobregat mai ha trobat el ritme suficient com per posar en problemes als del Guinardó, i pràcticament no ha tingut oportunitats clares de gol.

Per contra, el Martinenc volia acabar la presència al “seu” torneig amb una bona imatge davant l’afició del Guinardó, i ha estat aprop de marcar el seu primer gol en una jugada del davanter Manel, que després de driblar ha xutat ajustat al pal dret de Héctor. Ha estat l’ocasió més clara del partit.

El minuts anaven passant i cada cop més s’ensumava l’eliminació del vigent campió, amb el Prat expectant per saber si passaria a les semifinals. Així ha estat i els de Vacas ja esperen rival, que sortirà de l’últim grup de la primera fase dels històrics entre el CE l’Hospitalet, el CE Júpiter i el FC Ascó.

Fitxa tècnica:
FC Martinenc: Carulla (Cano), Joan, Alburquerque, Hinojosa, Dani Acosta, Alberto, Isma, Pitu (Manel), Vinuesa (Javi Ruiz), Raúl (Casassa) i Joel.
FC Santboià: Héctor, Alberto, Dani Iglesias (Fernández), Alex, Oriol Albert, Heredia (Javi Calvo), Eloi, Raul, Óscar, Gerard i Dani Luís.
Àrbitre:Carlos López. Sense amonestacions.
Gols: Sense gols.

Crònica: Víctor Mur


No hay comentarios: