El Granollers tomba el Badalona i Europa #2bg3 #Històrics15 #3div5

La victòria contra pronòstic del Granollers davant del Badalona (0-1) li ha donat al conjunt vallesà l’accés a disputar les semifinals de dissabte contra el Júpiter. Els homes d’Albert Garcia havien sumat prèviament un empat contra l’Europa (0-0) i amb 4 punts han superat als seus dos rivals. En el darrer partit, Europa i Badalona han sumat un empat intrascendent (1-1).

Nova sorpresa al Municipal del Guinardó, ja que el Granollers s’ha classificat en un grup amb dos equips que a priori partien com a favorits, el Badalona de Segona B, i l’Europa, un dels equips més potents de Tercera.

Els vallesans han mantingut a ratlla l’Europa en el primer partit en un empat sense gols, i han guanyat al Badalona amb un gran gol de Duran. Així, el Granollers s’enfrontarà dissabte en les semifinals al CE Júpiter, dos equips que enguany han pujat de Primera Catalana a Tercera Divisió.

Demà, nova jornada de futbol català amb el grup 3 format per la UE Sants, la UE Rubí i UE Sant Andreu.

1r partit: EC Granollers 0-0 CE Europa
La segona jornada dels Històrics l’han inaugurat l’Europa i el Granollers. Els escapulats, que estrenen projecte amb Albert Poch a la banqueta, han avisat amb diversos xuts llunyants, primer de Padilla i posteriorment de Fran Bea, que no han trobat porteria.

Tot i això, l’ocasió més clara ha estat pel Granollers al minut 22, amb un ràpid contraatac que ha culminat Didi, però el seu xut l’ha tret sota pals Alegre, amb el porter Fer ja superat.
A partir d’aquest moment, el partit ha entrat en una dinàmica de molta intensitat però de poques ocasions. Cap dels dos equips ha trobat el camí del gol i els primers 45 minuts han acabat sense gols.

Fitxa tècnica:

0 - EC Granollers: Joan, Ramon, Eloi, Font, Burgos, Didi, Roger, Novo, Riki, Sergio, Marcelo.

0 - CE Europa: Fer, Rubi, David López (Alberto), Cano, Alegre, Fran Bea, Pedro Bilbao, Padilla, Abel, Josa i Lozano.

Gols: Sense gols.

Àrbitre: Groga a Font (Granollers) i Cano (Europa)

2n partit: CF Badalona 0–1 EC Granollers
El segon partit ha començat amb una gran sorpresa al minut 6. El lateral dret Duran ha avançat metres i amb un xut molt potent per tot l’escaire ha inaugurat el marcador. Un gol espectacular per donar avantatge al conjunt vallesà.

El Badalona ha anat a contracorrent i necessitava un gol per no caure matemàticament eliminat i ha estat ben aprop d’aconseguir-lo en diverses ocasions. David Jiménez ha mantingut un duel total amb el porter Ortega, que avui ha estat inspiradíssim.

Fins a tres ocasions clares ha tingut Jiménez, que en dos cops s’ha trobat amb Ortega, i en una altra amb el pal dret del porter. No hi hagut manera pel conjunt de Manolo González, que ha vist com queia eliminat a les primeres de canvi tot i les ocasions clares.

0 - CF Badalona: Marc Vito, Carroza, Fran Grima (Canelada), Amantini, Olmeda (Morgado), Toni Lao, Josemi Perona, David Jiménez, Raíllo, Matheus (Eugeni) i Bermúdez.

1 - EC Granollers: Ortega, Duran (Marcelo), Eloi, Font (Sergio), Burgos (Ramon), Didi (Riki), Gil, Héctor (Roger), Bellavista, Bauli i Peke.

Gols: 0-1, Duran m.6.

Àrbitre: Díaz Díaz. Groga a Josemi Perona.

Partit 3: CF Badalona 1-1 CE Europa

El Badalona estava eliminat i ferit, i ha sortit mentalitzat per canviar la seva imatge. Al minut 2 Joan Grasa ha perforat la porteria gracienca amb un gran xut. D’aquesta manera, els d’Albert Poch necessitaven remuntar per aspirar a jugar les semifinals de dissabte.

L’Europa ho intentat amb diverses accions personals de Nils i Alegre per banda esquerra, però les centrades no trobaven rematador. Guzmán ha gaudit de la millor ocasió en una nova jugada de Nils, que ha cedit enrere quan Morales ja estava batut, però el migcampista gracienc ha enviat la pilota als núvols.

La insistència de l’Europa ha tingut premi en una rematada de cap d’Alberto després d’un córner al minut 40. Amb el 1-1, els de Gràcia encara creien en la classificació, però els hi ha faltat temps per consumar la remuntada i han dit adéu a l’Històrics.

Ha estat un partit força dur (fins a 8 grogues ha ensenyat l’àrbitre), i que demostra la seriositat i exigència amb la que els equips es prenen el torneig.

1 - CF Badalona: Morales, Fran Grima, Canelada, Maestre, Xavi Civil, Eugeni (Carroza), Joan Grasa, Akron, Morgado (Raíllo), Josemi Perona (Amantini), David Jiménez (Toni Lao).

1 - CE Europa: Gianni, Cano, Alegre, Alberto, Dot, Uri, Rovira, Alex, Poves (Abel Rita), Guzmán i Nils.

Gols: 1-0, Joan Grasa m.2. 1-1, Alberto m.40.

Àrbitre: Groga a Àlex, Uri i Alegre (Europa) i Morgado, Canelada, Fran Grima, Carroza i Joan Grasa (Badalona).

Fotografies: Torneig d'Històrics (Àngel Garreta).