CF Badalona campeón del grupo 1

El CF Badalona es el primer semifinalista tras superar al Manlleu en la tanda de penaltis y ganar al Sants por 2-0. En el otro partido el Manlleu ganó al Sants también por 2-0.

A continuación se puede leer la crónica realizada por el comité de prensa del torneo con Victor Mur a la cabeza:

El CF Badalona ha aconseguit aquesta tarda la classificació per les semifinals dels Històrics després d’empatar a 0 gols amb el Manlleu i superar al Sants per 2-0. El conjunt osonenc també ha vençut als santsencs per 2-0, però el goal-average dels penals ha afavorit al Badalona, que ja espera rival a ‘semis’.

1r partit: CF Badalona 0 – 0 AEC Manlleu. El Badalona no troba porteria

Torneig d'Històrics (Àngel Garreta)
Hi havia molta expectació per veure el nou Badalona de ‘Piti’ Belmonte davant un conjunt consolidat com el Manlleu, que encadena en les dues últimes temporades dos playoffs d’ascens consecutius per pujar a Segona ‘B’.
L’equip badaloní, a nivell general, s’ha mostrat superior en els 45 minuts disputats, i ha gaudit d’importants ocasions, principalment del davanter Enric Gallego, però no ha estat encertat en els darrers metres.
La millor ocasió ha anat a càrrec de l’ex del Tenerife i Alcoyano, Ferran Tacón, assistit per Gallego, però la seva rematada ha marxat a la dreta d’un bon Barragán. Els de Piti Belmonte han portat el comandament del matx, tot i que el Manlleu també ha buscat sorprendre al porter mitjançant l’hàbil davanter Sala.
Cap dels dos equips ha estat capaç d’inaugurar el marcador i s’han hagut de jugar totes les seves opcions contra el Sants. La tanda de penals en cas desempat ha resultat decisiva, i ha caigut del cantó dels badalonins (4-3).

Fitxa tècnica:
CF Badalona: Marcos, Marc, Sergio Maestre, David Lázaro, Ferrón, Lolo, Ferran Tacón, Abraham, Cárdenas, Carracedo, Enric Gallego.
AEC Manlleu: Barragán; Manu Moreno, Arxi, Geli, Ramón Masó, Putxi, Francolí, Ricard Selma, Sala, Fortet, Joan Montada.
Àrbitre: Calle Martínez. Groga a Francolí (Manlleu).
Gols: Sense gols. El Badalona s’ha imposat als penals per 4-3.


2n partit: AEC Manlleu 2–0 UE Sants: El Sants planta cara al Manlleu, que venç amb gols de Fredi i Ginés.
Torneig d'Històrics (Àngel Garreta)
El Manlleu havia de buscar la victòria sí o sí contra el Sants si volia seguir viu als ‘Històrics’, i al principi ha semblat que ho aconseguiria amb facilitat. El davanter Uri, al minut 9, s’ha trobat en un contra u amb el porter Rius, però el seu xut ha sortit fregat el pal.
El Sants de Tito Lossio és el conjunt de menys categoria en aquests Històrics (Segona Catalana) però s’ha tret la por del cos, i de la mà de Donatus –davanter rapídissim- ha trepitjat amb la porteria del Manlleu amb assiduïtat.
Finalment, el Manlleu ha imposat la lògica i Fredi ha anotat el primer gol del torneig després d’una errada en la passada del porter Rius (m.35). Tot seguit, Ginés ha establert el 2-0 amb una gran definició per sobre del porter. Als de Jordi Dot els hi tocava esperar quin era el resultat del Badalona.

Fitxa tècnica:
AEC Manlleu: Ivan, Ot, Putxi, Geli, Manu Moreno, Fernández, Eric Jacobs, Ginés, Fredi, Oscar Molina, Uri.
UE Sants: Rius, Sergio, Marcos, Aleix, Llauradó, Gala, Avilés, Gerard (Sáez), Rodríguez, Carrillo, Donatus.
Àrbitre: Groga a Eric Jacobs i Geli (Manlleu).
Gols: 1-0. Fredi (m.35) i 2-0. Ginés (m.37).


3r partit CF Badalona – UE Sants: El bigolejador Moha dóna la classificació al Badalona.
Torneig d'Històrics (Àngel Garreta)
El jugador de Badalona Moha s’ha convertit en el gran protagonista d’aquest matx al marcar dos gols de cap i donar la classificació a l’equip de Piti Belmonte. El davanter ha demostrat tota la seva força, i amb gols al minut 15, a la sortida d’un córner, i al 26, en una doble rematada, ha sentenciat el partit.
El Badalona era conscient que el 2-0 el classificava, i ha aixecat el peu de l’accelerador davant un Sants que en ocasions ha mostrat excessiva duresa, fruit de les seves ganes de donar-ho tot davant un equip de Segona ‘B’.
L’equip badaloní ja espera rival a ‘semis’, que sortirà del grup 2 dels Històrics. Demà, el Cornellà, Masnou i Llagostera buscaran ser el seu rival el proper divendres.

Fitxa tècnica:
CF Badalona: Alex, Ferron (Lolo), Bermudo, Castillo, Coll, Gómez, Joaquín, Eros (Cardenas), Jordi, Moha, Boniquet.
UE Sants: Blanco, Freixenet, Prades, A.Navarro, Carcelén, Muñoz, Pardo (Sergio), Franco, S.Navarro, Urrutia i Hernández.
Àrbitre: Blasco Pastor. Grogues a Moha, Cárdenas i Gómez (Badalona), Hernández (Sants)
Gols: 1-0. Moha m.15 Moha m.26.

Crònica: Víctor Mur

No hay comentarios: