UE Llagostera campeón del grupo 2

No pudo ser, la falta de oportunidades y los penaltis han hecho que el Cornellà cayese eliminado. El Llagostera tras ganar al Masnou con un gol de Enric Pi será el que juegue las semifinales contra el Badalona el viernes a las 18:30.

A continuación se puede leer la crónica realizada por el comité de prensa del torneo con Victor Mur a la cabeza:

El Llagostera és l'equip que jugarà les semifinals contra el CF Badalona el proper divendres. Els gironins, que debutaven al torneig, han superat al Masnou (1-0) amb gol de Pi i han empatat amb la UE Cornellà. Prèviament Cornellà i Masnou havien empatat a 0 gols.

1r partit: UE CORNELLÀ 0–0 CD MASNOU : El Masnou es fa respectar davant el Cornellà

Torneig d'Històrics (Àrtur Tura)
Bon partit per començar la segona jornada dels Històrics, on només ha faltat el gol. Els dos equips, que militaran a la Tercera Divisió aquesta temporada 2013-14, han demostrat intensitat, però certa falta de punteria per desnivellar el marcador.

El Cornellà de Jordi Roger, finalista als Històrics 2012, ha dut el pes del partit. L’extrem Didi ha estat el primer en provar-ho (m.5) amb un fort xut molt ben refusat per Fradera. El davanter Civil i el lateral Lara, ambdós del Cornellà, també ho han intentat, sense sort.

La sensació és que el Masnou, molt ben plantat sobre el terreny de joc, ha sabut contrarrestar els atacs del Cornellà i no ha passat gaire problemes per mantenir l’empat. A la tanda de penals, els del Maresme s’han imposat per 3-2.

Fitxa tècnica:
UE Cornellà: Iñigo, Lara, Martí, Pol, Israel, Chemi, Didi, Pep (Cris), Civil, Luís i Sergio.
CD Masnou: Fradera, Scott, Cristian, Ismael, José, Héctor, Geri, Gerard, Yerai, Jonathan i Pere.
Àrbitre: Rovira Campà. Groga a Cristian. Groga a Pol.
Gols: Sense gols (3-2 als penals a favor del Masnou).


2n partit: UE CORNELLÀ 0–0 UE LLAGOSTERA: El Llagostera topa amb Bermúdez
Torneig d'Històrics (Àrtur Tura)
Un gran Bermúdez –el porter del Cornellà- ha mantingut el 0-0 en el segon partit de la tarda entre Llagostera i Cornellà. Els gironins, que militen a la Segona ‘B’, han creat més ocasions de gol i han dominat el partit, tot i que, com al primer encontre, sense encert en els metres finals.

El més incisiu ha estat l’extrem Isaac Maldonado, amb dues ocasions claríssimes davant el porter del Cornellà. Bermúdez s’ha mostrat imbatible i ha mantingut viva l’esperança dels de Jordi Roger, que necessitaven guanyar per no dependre del darrer matx.

Els del Baix Llobregat estaven convençuts que tindrien alguna ocasió, sobretot gràcies a la qualitat de Baruc Nsue i de Pep Caballé, i aquesta ha arribat al darrer minut del partit. Caballé s’ha trobat amb una pilota dins de l’àrea en una jugada plena de rebots, però la pilota, un cop més, no ha volgut entrar en una acció que hagués eliminat sorprenentment al Llagostera.

No hi ha hagut temps per més, i el Cornellà ha acabat la seva segona participació als Històrics amb dos empats i sense marcar ni encaixar cap gol.

Fitxa tècnica:
UE Cornellà: Bermúdez, Joel, Capó, Cazorla, David, Dani Martí, Baruc, Juli, Óscar, Pep i Israel (Lara).
UE Llagostera: Moragón, Aimar (Masó), Vallho, Segarra, Marc Garcia, Barnils, Manga, Isaac (Josep ‘Pitu’), Nuha, Aumatell i Eloy Gila.
Àrbitre: Congost Larrosa. Groga a Capó (Llagostera).
Gols: Sense gols. (2-3 als penals per Llagostera).


3r partit: UE LLAGOSTERA 1–0 CD MASNOU: Pi classifica al Llagostera contra un Masnou lluitador
Torneig d'Històrics (Àrtur Tura)
Per fi s’ha pogut veure un gol al Municipal del Guinardó, tot i que s’ha fet esperar. Ha estat l’equip d’Oriol Alsina el que ha obert la llauna i ha pogut celebrar la classificació per les ‘semis’.

Com en els dos partits anteriors, semblava que la pilota es negaria a entrar, fins que el Llagostera ha imposat un ritme amb una marxa més i ha començat a posar setge a la porteria defensada per Aliaga.

Finalment, al minut 39 ha arribat una bona jugada col·lectiva dels gironins, amb una primera rematada de cap de Salva Chamorro que Enric Pi s’ha encarregat de desviar cap a la porteria.

Eufòria pel debutant Llagostera en el primer i únic gol de la tarda en aquesta segona jornada d’Històrics, que ha estat suficient perquè juguin el proper divendres la primera semifinal contra el CF Badalona

Fitxa tècnica:
UE Llagostera: Ratti, Óscar Álvarez, Barón, Enric Pi, Cano, Masó, Tito, Pitu, Sellarès, Chamorro i Fullana.
CD Masnou: Aliaga, Dani Fernández, Maxime, Ismael, Ruben, Cáceres, Miki, Èric Blasco, David Bauli, Braian i Dani Garcia.
Àrbitre: Carlos Calderiña.
Gols: 1- 0. Enric Pi (m.39) .

Crònica: Víctor Mur

No hay comentarios: